Nyereményjáték: A THM-Paradoxon

Kedves Támogatónk!

Köszönjük, hogy részt vett a játékunkban! Ezzel segítséget nyújtott a munkánkhoz!

A vélemény-nyilvánításnak ez a formája fontos számunkra, mert a résztvevők száma mutatja, hogy Önök a tevékenységünket figyelemmel követik. Minél többen követik figyelemmel a munkánkat, annál nagyobb elszántsággal dolgozunk mi is a fogyasztói érdekek védelme érdekében.

Egyesületünk célja a fogyasztók közérthető tájékoztatása aktuális jogi kérdésekről. A helyes megfejtések nagy száma mutatja, hogy a “THM-Paradoxon” elnevezésű bejegyzésünkkel ezt a célt elértük.

A magyar jogrendszer állapotát azonban megmutatja, az a tény, hogy az egyesületünk által felsorolt érveket az igazságszolgáltatásban dolgozó jogászok nem értik. Magyarországon sajnos olyan igazságszolgáltatás működik, ahol a matematikai törvényszerűségeket figyelmen kívül lehet hagyni.

A bíróságok ítéletei kötelező erejűek, de a kötelező erő nem jelenti azt, hogy a bíróságok döntései igazságosak.

Kérjük, hogy vegyen részt a későbbi játékainkban is! A részvételével jelezheti azt, hogy Ön nincs megelégedve, a Magyar igazságszolgáltatás teljesítményével.

A játék nyertesével egy külön e-mailben fogjuk felvenni a kapcsolatot.

Reklámok

One Response to Nyereményjáték: A THM-Paradoxon

  1. […] Bővebben: Nyereményjáték: A THM-Paradoxon Share this:E-mailNyomtatásFacebookTwitterTetszett a bejegyzés?TetszikLegyél te az első akinek tetszik! […]

%d blogger ezt kedveli: