Kikértük az ügyvédi irodák megbízási szerződéseit

Tárgy: Adatigénylés – Megbízási Szerződések Másolatai
Dátum: 2014. augusztus 15. 9:21 
Címzett: ugyfelszolgalat@nfm.gov.hu

mno.hu

mno.hu

Tisztelt Dr. Seszták Miklós
nemzeti fejlesztési miniszter!

 
A Magyar Nemzetben megjelent mellékelt híradás szerint, a Nemzeti Fejlesztesi Miniszterium az alábbi ügyvédi irodákkal kötött megbízási szerződést az állam képviseletére a bankok által indítandó devizahiteles perekkel kapcsolatban: 
 
 
 

  • CHSH Dezső és Társai Ügyvédi Iroda;
  • Kovács, Barborják és Társai;
  • Rátky Miklós és Társai;
  • Réti, Antal és Társai;
  • SBGK Ügyvédi Iroda; és
  • Jurasits Ügyvédi Iroda;


Iratkozzon fel a jobb-oldali oszlopban a Hírlevelünkre, Likeoljon minket a Facebookon és kövessen minket a Twitteren, hogy az elsők között értesüljön az eredményeinkről!


Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján kérem, hogy küldje meg nekem a fenti irodákkal kötött megbízási szerződések másolatait.
 
Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére (pitee2008@gmail.com) megküldeni.
 
Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód.

Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.
 
Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.
 
Tájékoztatás céljából mellékelten küldöm két ügyvédi iroda, korábban megkötött megbízási szerződését, annak jeléül, hogy ügyvédi megbízási szerződések kiadását korábban már más hivatalok korlátozás nélkül teljesítették.
 
Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Üdvözlettel
PITEE

 3 melléklet  

A törvény szerint a miniszternek legkésőbb 2014. szeptember 1. napjáig teljesítenie kell az adatigénylésünket:

Infotv. 29. § (1) A közérdekű adat megismerésére irányuló igénynek az adatot kezelő közfeladatot ellátó szerv az igény tudomására jutását követő legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 15 napon belül tesz eleget.


Bankszámlaszámunk: Számla tulajdonos:
Pénzügyi Ismeretterjesztő és
Érdek-képviseleti Egyesület

Számlavezető Bank:
ERSTE Bank Hungary Zrt.

Bankszámlaszám
11600006-00000000-40556309

Támogatását nagyon köszönjük!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: