Első strasbourgi eljárás – Vége a regisztrációnak

Kedves Devizahitelesek!

A jelentkezési határidő lejárt az első strasbourgi eljáráshoz.

A 2015 június 15-én meghirdetett strasbourgi eljáráshoz kapcsolódóan  (Regisztráció – Négy lépés Strasbourg!) kérjük, hogy most már senki ne küldjön dokumentumokat az egyesület címére!

Közel 80 fogyasztó

Közel 80 fogyasztó

Közel 80 fogyasztó jelezte részvételi szándékát. Az adatok feldolgozásán jelenleg dolgozunk.

A sikeres valamint a hiányos regisztrációkról az érintetteket külön emailben a lehető leghamarabb értesíteni fogjuk. Kérjük, figyeljék a Spam (“levél szemét”) mappájukat, mert egy külön levelezőlistát fogunk a számukra létrehozni, és elképzelhető, hogy az első körlevelet a spamszűrő a Spam (“levél szemét”)  mappába menti el.

Sok olyan beadvány is érkezett, amelyek nem felelnek meg az első strasbourgi eljáráshoz, mert az alkotmánybírósági panaszt 2015. április 30. napja után küldték el az Alkotmánybíróságoz. Ezeket a beadványokat a második strasbourgi eljárásban tudjuk majd figyelembe venni. A második eljárást előreláthatóan ősszel fogjuk indítani. Az érintett devizahitelesek türelmét kérjük, mert az ő beadványaikkal később tudunk foglalkozni. Nekik csak később fogunk külön emailben visszajelzést küldeni.

Aki szeretne csatlakozni a következő strasbourgi eljáráshoz, az küldje el a szükséges beadványt tértivevényesen az Alkotmánybírósághoz, és őrizze meg jól a tértivevényt.

Download Alkotmányjogi panasz – Kártérítés az árfolyamkockázat miatt (benyújtható 2015. július 31-ig).

scribd Alkotmányjogi panasz – Kártérítés az árfolyamkockázat miatt (benyújtható 2015. július 31-ig).

A strasbourgi eljárásokról a weboldalunkon mindenkit értesíteni fogunk.

Üdvözlettel

PITEE


Iratkozzon fel a jobb-oldali oszlopban a Hírlevelünkre, Likeoljon minket a Facebookon és kövessen minket a Twitteren, hogy az elsők között értesüljön az eredményeinkről!


 

Bankárkormány

Bankárkormány


Kérjük, támogassa egyesületünk tevékenységét!
A legkisebb adomány is számít.

Bankszámlaszámunk: Számla tulajdonos:EJEB
Pénzügyi Ismeretterjesztő és
Érdek-képviseleti Egyesület

Számlavezető Bank:
ERSTE Bank Hungary Zrt.

Bankszámlaszám
11600006-00000000-40556309

Támogatását nagyon köszönjük!

2 Responses to Első strasbourgi eljárás – Vége a regisztrációnak

  1. […] egyesület első csoportos strasbourgi keresetéhez 2015. június 30-ig lehetett csatlakozni (Első strasbourgi eljárás – Vége a regisztrációnak, […]

  2. […] bíróság nem fogadta be a PITEE egyesület júliusban benyújtott első csoportos beadványát (Első strasbourgi eljárás, […]

%d blogger ezt szereti: