Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk!

Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy az elmúlt évben is figyelemmel követték munkánkat!

PITEE - Boldog Unnepeket 2015

A parlament által elfogadott devizahiteles törvények világossá tették, hogy a magyar hatalmi elit nem hajlandó jogállami módon megoldani a devizahitelesek helyzetét. A magyar bírói kar önként adja fel függetlenségét azzal, hogy alkalmazza a devizahiteles törvényeket.

A magyar bíróságok jogsértéseivel szemben csak a nemzetközi fórumok tudnak védelmet adni. Ezért az elmúlt évben azon dolgoztunk, hogy felhívjuk a lehető legtöbb nemzetközi intézmény figyelmét arra, hogy Magyarországon nincs független igazságszolgáltatás.

Ennek a munkának az eredményeként jelenleg a devizahitelesek ügyével foglalkozik az Európai Unió Bizottsága, az Európai Unió Bírósága, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága és az Európa Tanács főtitkára.

Nagy várakozásokkal tekintünk a jövő év elé.


Iratkozzon fel a jobb-oldali oszlopban a Hírlevelünkre, Likeoljon minket a Facebookon és kövessen minket a Twitteren, hogy az elsők között értesüljön az eredményeinkről!


Egy demokratikus közösség malmai lassan őrölnek. Ez az oka annak, hogy a felszínen még nem látható semmi eredménye annak, hogy a fenti szervezetek vizsgálják a devizahitelesek ügyét.

Tudjuk, hogy mindenkinek nagy anyagi és lelki megterhelést okoz a forintosítás eredménye. Tudjuk, hogy sokan türelmetlenül várják azt, hogy megszabaduljanak a tartozásuk nyomasztó terhétől.

Mi azon dolgozunk, hogy a lehető legrövidebb időn belül kikényszerítsünk egy jogállami megoldást. Reméljük, hogy a jövő év folyamán látható eredményei lesznek az európai intézmények vizsgálatainak.

2016-ban tovább fogunk dolgozni azon, hogy felhívjuk a nemzetközi fórumok figyelmét a magyar állam jogsértéséire.

Ennek érdekében további ügyeket fogunk a nemzetközi szervezetekhez eljuttatni.

Kérünk mindenkit, hogy segítse és támogassa a devizahiteleseket képviselő ügyvédeket abban a küzdelemben, amit a diktatórikus igazságszolgáltatással vívnak. A nemzetközi porondra csak akkor lehet kivinni az ügyeket, ha folytatjuk az itthoni jogérvényesítést.

Végezetül, kérjük, hogy továbbra is kísérjék figyelemmel a munkánkat, és segítsenek nekünk ahhoz, hogy az olvasóink táborát tovább növeljük!

Mindenkinek boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk!

Üdvözlettel,
PITEE

 


Kérjük, támogassa egyesületünk tevékenységét!
A legkisebb adomány is számít.

Bankszámlaszámunk: Számla tulajdonos:
Pénzügyi Ismeretterjesztő és
Érdek-képviseleti Egyesület

Számlavezető Bank:
ERSTE Bank Hungary Zrt.

Bankszámlaszám
11600006-00000000-40556309

Támogatását nagyon köszönjük!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt szereti: