Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk!

Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy figyelemmel követték munkánkat az elmúlt év során!

Idén novemberben volt a harmadik évfordulója annak, hogy elkezdtünk jogállami eszközökkel küzdeni a deviza hitelek semmissé nyilvánítása érdekében.

Az idei év eredményei mutatják, hogy a lassú víz, partot mos.

PITEE-karacsony-2014


Iratkozzon fel a jobb-oldali oszlopban a Hírlevelünkre, Likeoljon minket a Facebookon és kövessen minket a Twitteren, hogy az elsők között értesüljön az eredményeinkről!


2014-ben elértük, hogy egy bírói ítélet mondja ki az OTP egyoldalú szerződési feltételéről, hogy az tisztességtelen.

2014-ben elértük azt is, hogy a kormány és a parlament foglalkozzon a deviza-hitelszerződések okozta probléma megoldásával.

Végül 2014-ben elértük azt is, hogy a társadalmi közbeszéd NE a devizahiteleseket okolja a deviza-hitelek által okozott problémákért.

Ezek a sikerek erőt és motivációt adnak a további munkánkhoz.

Jövőre a legfontosabb feladat, hogy jogállami eszközökkel bebizonyítsuk, hogy a parlament által hozott törvények NEM adhatnak alapot a devizahitelesek és a bankok közötti elszámoláshoz.

Igazságtalan ugyanis az árfolyamkockázat okozta veszteségeket a devizahitelesekre terhelni!

A Kúria és az Alkotmánybíróság eddigi döntése alapján viszont valószínű, hogy a jogaink védelme érdekében az Emberi Jogok Európai Bíróságához kell fordulnunk jogorvoslatért. Ennek előfeltétele, hogy aki nem ért egyet a devizahitele forintosításával, az adjon be alkotmányjogi panaszt az Alkotmánybírósághoz a szerződések törvény erejével kierőszakolt módosításai ellen. (A szükséges dokumentumokat közzétettük a weboldalunkon.)

Europa-Jogallam
A magyar kormány és a magyar bíróságok jogsértéseivel szemben csak az Európai Unió és az Európa Tanács intézményei tudnak védelmet nyújtani.

Kérjük továbbra is kísérjék figyelemmel a munkánkat, és segítsenek nekünk ahhoz, hogy az olvasóink táborát tovább növeljük.

Mindenkinek boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk!

Üdvözlettel,
PITEE

 


Kérjük, támogassa egyesületünk tevékenységét!
A legkisebb adomány is számít.

Bankszámlaszámunk: Számla tulajdonos:
Pénzügyi Ismeretterjesztő és
Érdek-képviseleti Egyesület

Számlavezető Bank:
ERSTE Bank Hungary Zrt.

Bankszámlaszám
11600006-00000000-40556309

Támogatását nagyon köszönjük!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.